Π.Σ.Α.Π. | ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ https://www.psap.gr PSAP | PANHELLENIC PROFESSIONAL FOOTBALL PLAYERS ASSOCIATION Mon, 20 Jul 2020 15:15:27 +0000 el hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.3.4 Απόφαση σταθμός του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ        https://www.psap.gr/vasika/apofasi-stathmos-tou-diaititikou-dikastiriou-tis-epo https://www.psap.gr/vasika/apofasi-stathmos-tou-diaititikou-dikastiriou-tis-epo#respond Mon, 20 Jul 2020 15:14:54 +0000 https://www.psap.gr/?p=13924 Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, στις 15 Ιουλίου 2020 έλαβε μια πολύ σημαντική απόφαση, την υπ’ αριθ. 73/2020, η οποία αφορά στο κρίσιμο ζήτημα της ασφαλιστικής κάλυψης των μελών του ΠΣΑΠ. Το Δικαστήριο έκρινε πως ο ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ και μέλος του ΠΣΑΠ, Αλέξανδρος Μπιτσάκος, δικαιούται να αξιώσει από τον εργοδότη του, την ΠΑΕ...

The post Απόφαση σταθμός του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ        appeared first on Π.Σ.Α.Π. | ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ.

]]>
Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, στις 15 Ιουλίου 2020 έλαβε μια πολύ σημαντική απόφαση, την υπ’ αριθ. 73/2020, η οποία αφορά στο κρίσιμο ζήτημα της ασφαλιστικής κάλυψης των μελών του ΠΣΑΠ.

Το Δικαστήριο έκρινε πως ο ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ και μέλος του ΠΣΑΠ, Αλέξανδρος Μπιτσάκος, δικαιούται να αξιώσει από τον εργοδότη του, την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ, και η ΠΑΕ υποχρεούται να του καλύψει και του καταβάλει τη δαπάνη που υπερέβαινε το ανώτατο όριο κάλυψης του ασφαλιστηρίου συμβολαίου και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής κλήθηκε και απειλήθηκε δικαστικά από ιδιωτικό ιατρικό θεραπευτήριο  να καταβάλει, μετά από μακρά νοσηλεία του και παροχή ιατρικών υπηρεσιών.

Ο ποδοσφαιριστής, αντιμετωπίζοντας σοβαρό πρόβλημα υγείας αλλά και συνθήκες μεγάλης ψυχικής φόρτισης, αφού αφέθηκε από την ΠΑΕ οικονομικά και δικαστικά έκθετος έναντι ιδιωτικού ιατρικού θεραπευτηρίου, αναγκάστηκε να ζητήσει δικαστική προστασία, όταν αντιμετώπισε την άρνηση της ΠΑΕ να του καλύψει κάθε αναγκαία δαπάνη για την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του, μετά από σοβαρό τραυματισμό που υπέστη με αφορμή την παροχή των υπηρεσιών του σε αυτήν.

Η ορθή απόφαση αυτή, εκτός από τη νομική της αξία αποτελεί και ηθική δικαίωση για τον ποδοσφαιριστή στον οποίο αναγνωρίστηκε το δικαίωμα να απαιτήσει από τον εργοδότη του το αυτονόητο, δηλαδή, την χωρίς περιορισμούς και όρια πλήρη αποκατάσταση της υγείας του, μετά από έναν τραυματισμό που υπέστη σε ώρα εργασίας, περιστατικό που κρίθηκε και αξιολογήθηκε ως εργατικό ατύχημα.

Με την απόφαση αυτή επιλύεται ένα σημαντικό ζήτημα και κατοχυρώνεται, στην περίπτωση που η δαπάνη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και νοσηλείας υπερβαίνει το ανώτατο όριο κάλυψης του ασφαλιστηρίου συμβολαίου, η πλήρης και ευθεία υποχρέωση της ΠΑΕ να καλύπτει τη δαπάνη αυτή υπέρ του εργαζόμενου της ποδοσφαιριστή από την παροχή των υπηρεσιών του οποίου η ίδια ωφελείται.

Με την απόφαση αυτή κάθε ποδοσφαιριστής, πέραν και ανεξαρτήτως αστερίσκων, υποσημειώσεων, περιορισμών, κ.λπ. ενός ασφαλιστηρίου συμβολαίου, αισθάνεται, ως εργαζόμενος που παρέχει ιδιαίτερες υπηρεσίες υψηλού ασφαλιστικού κινδύνου σε μια ΠΑΕ, πλήρως προστατευμένος, ακόμα και για τις εξαιρετικές περιπτώσεις που η αποκατάσταση της υγείας του απαιτήσει δαπάνη που υπερβαίνει το ανώτατο όριο κάλυψης του ασφαλιστηρίου συμβολαίου.

Το ζήτημα της ασφαλιστικής κάλυψης των μελών του ΠΣΑΠ είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο, δεν επιτρέπει αστοχίες, στρεβλώσεις και κυρίως αδικίες, γι΄ αυτό και ο ΠΣΑΠ το παρακολουθεί διαρκώς στενά.

The post Απόφαση σταθμός του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ        appeared first on Π.Σ.Α.Π. | ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ.

]]>
https://www.psap.gr/vasika/apofasi-stathmos-tou-diaititikou-dikastiriou-tis-epo/feed 0
Πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση https://www.psap.gr/nea/pragmatopoiithike-i-etisia-taktiki-geniki-synelefsi https://www.psap.gr/nea/pragmatopoiithike-i-etisia-taktiki-geniki-synelefsi#respond Fri, 10 Jul 2020 14:25:34 +0000 https://www.psap.gr/?p=13914 Στις 9.7.2020 πραγματοποιήθηκε, μέσω τηλεδιάσκεψης και με την τήρηση όλων των καταστατικώς προβλεπόμενων προϋποθέσεων, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση (Τ.Γ.Σ.) των Μελών του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (Π.Σ.Α.Π.) και του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Ποδοσφαιριστών Τ.Α.Π. μελών Π.Σ.Α.Π. Κοινή διαπίστωση ήταν η διαφύλαξη της ενότητας και η προάσπιση των συμφερόντων του Συνδέσμου και των μελών του, ενώ...

The post Πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση appeared first on Π.Σ.Α.Π. | ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ.

]]>
Στις 9.7.2020 πραγματοποιήθηκε, μέσω τηλεδιάσκεψης και με την τήρηση όλων των καταστατικώς προβλεπόμενων προϋποθέσεων, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση (Τ.Γ.Σ.) των Μελών του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (Π.Σ.Α.Π.) και του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Ποδοσφαιριστών Τ.Α.Π. μελών Π.Σ.Α.Π.

Κοινή διαπίστωση ήταν η διαφύλαξη της ενότητας και η προάσπιση των συμφερόντων του Συνδέσμου και των μελών του, ενώ εγκρίθηκαν ο Διοικητικός και ο Οικονομικός Απολογισμός της Διοίκησης του Π.Σ.Α.Π.

The post Πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση appeared first on Π.Σ.Α.Π. | ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ.

]]>
https://www.psap.gr/nea/pragmatopoiithike-i-etisia-taktiki-geniki-synelefsi/feed 0
Παράδοση ιατρικού εξοπλισμού στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» https://www.psap.gr/vasika/paradosi-iatrikou-eksoplismou-sto-nosokomeio-paidon-i-agia-sofia https://www.psap.gr/vasika/paradosi-iatrikou-eksoplismou-sto-nosokomeio-paidon-i-agia-sofia#respond Thu, 02 Jul 2020 13:55:58 +0000 https://www.psap.gr/?p=13901 Στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» συνεχίστηκε σήμερα (2/7) το… όμορφο ταξίδι του ΠΣΑΠ. Αντιπροσωπεία του Συνδέσμου μας που αποτελούνταν από τους Χρήστο Αλμπάνη, Αλέξανδρο Αρναρέλλη, Τάσο Καραμάνο, Δημήτρη Κολοβέτσιο, Χαβιέ Ούμπιδες, Θανάση Παπαγεωργίου, Στράτο Σβάρνα, Ανδρέα Τσίπρα, συνοδευόμενοι από τα μέλη του Δ.Σ. Γιώργο Γεωργίου, Δημήτρη Κουρμπέλη, Γιώργο Μασούρα και Σάββα Τσαμπούρη, παρέδωσαν στη...

The post Παράδοση ιατρικού εξοπλισμού στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» appeared first on Π.Σ.Α.Π. | ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ.

]]>
Στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» συνεχίστηκε σήμερα (2/7) το… όμορφο ταξίδι του ΠΣΑΠ.

Αντιπροσωπεία του Συνδέσμου μας που αποτελούνταν από τους Χρήστο Αλμπάνη, Αλέξανδρο Αρναρέλλη, Τάσο Καραμάνο, Δημήτρη Κολοβέτσιο, Χαβιέ Ούμπιδες, Θανάση Παπαγεωργίου, Στράτο Σβάρνα, Ανδρέα Τσίπρα, συνοδευόμενοι από τα μέλη του Δ.Σ. Γιώργο Γεωργίου, Δημήτρη Κουρμπέλη, Γιώργο Μασούρα και Σάββα Τσαμπούρη, παρέδωσαν στη διεύθυνση και το προσωπικό του Νοσοκομείου ιατρικό εξοπλισμό, που προμηθεύτηκε μέσω των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν στον τηλεμαραθώνιο αλληλεγγύης της 3ης Απριλίου.

Πιο συγκεκριμένα προσέφεραν ένα φορητό ακτινολογικό Jolly και ένα σύστημα ψηφιακής υπολογιστικής ακτινογραφίας Vita Flex CR.

O Σύνδεσμός μας ευχαριστεί τον διοικητή του Νοσοκομείου κ. Εμμανουήλ Παπασσάβα και την διευθύντρια του ακτινολογικού τμήματος κ. Μαρία Ζαρίφη για τη φιλοξενία που μας παρείχαν.

Το υλικό που συγκεντρώθηκε στον τηλεμαραθώνιο της 3ης Απριλίου θα διανεμηθεί συνολικά σε έντεκα (11) νοσηλευτικά ιδρύματα, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης.

 

The post Παράδοση ιατρικού εξοπλισμού στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» appeared first on Π.Σ.Α.Π. | ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ.

]]>
https://www.psap.gr/vasika/paradosi-iatrikou-eksoplismou-sto-nosokomeio-paidon-i-agia-sofia/feed 0
Οδηγίες για τη συμμετοχή στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση https://www.psap.gr/nea/tropos-symmetochis-stin-etisia-taktiki-geniki-synelefsi https://www.psap.gr/nea/tropos-symmetochis-stin-etisia-taktiki-geniki-synelefsi#respond Thu, 25 Jun 2020 12:15:30 +0000 https://www.psap.gr/?p=13895 Ενόψει της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης (Τ.Γ.Σ.) των Μελών του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (Π.Σ.Α.Π.) και του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Ποδοσφαιριστών Τ.Α.Π. μελών Π.Σ.Α.Π., που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 09 Ιουλίου 2020 και ώρα 21:00, ενημερώνουμε τα μέλη μας που θέλουν να συμμετάσχουν τα εξής: Επειδή η Τ.Γ.Σ. θα διεξαχθεί μέσω τηλεδιάσκεψης με την τήρηση όλων...

The post Οδηγίες για τη συμμετοχή στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση appeared first on Π.Σ.Α.Π. | ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ.

]]>
Ενόψει της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης (Τ.Γ.Σ.) των Μελών του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (Π.Σ.Α.Π.) και του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Ποδοσφαιριστών Τ.Α.Π. μελών Π.Σ.Α.Π., που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 09 Ιουλίου 2020 και ώρα 21:00, ενημερώνουμε τα μέλη μας που θέλουν να συμμετάσχουν τα εξής:

Επειδή η Τ.Γ.Σ. θα διεξαχθεί μέσω τηλεδιάσκεψης με την τήρηση όλων των καταστατικώς προβλεπόμενων προϋποθέσεων, με την αναγκαία προσαρμογή των προϋποθέσεων αυτών στα νέα έκτακτα δεδομένα, με την εξασφάλιση της υλοποίησης όλων των απαιτούμενων εργασιών της σε όλα τα προβλεπόμενα στάδια και με τη χρήση των κατάλληλων τεχνολογικών διαδικασιών και μέσων, όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει δύναται να απευθυνθεί στον Σύνδεσμο μέχρι και την 9η Ιουλίου 2020 και ώρα 15:00, ώστε να λάβει τις οδηγίες χρήσης της εφαρμογής που θα του αποσταλεί.

Η διαδικασία είναι απλή και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν για τις σχετικές πληροφορίες στα τηλέφωνα 210 8210693/210 8239179 ή μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@psap.gr.

Υπενθυμίζουμε πως δικαίωμα συμμετοχής στις εργασίες και αποφάσεις της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, έχουν όσα μέλη έχουν καταβάλει την ετήσια συνδρομή τους, μέχρι και την ημέρα έναρξης της Τ.Γ.Σ.

The post Οδηγίες για τη συμμετοχή στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση appeared first on Π.Σ.Α.Π. | ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ.

]]>
https://www.psap.gr/nea/tropos-symmetochis-stin-etisia-taktiki-geniki-synelefsi/feed 0
Στις 9 Ιουλίου η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση https://www.psap.gr/nea/stis-9-iouliou-i-etisia-taktiki-geniki-synelefsi https://www.psap.gr/nea/stis-9-iouliou-i-etisia-taktiki-geniki-synelefsi#respond Mon, 22 Jun 2020 12:14:37 +0000 https://www.psap.gr/?p=13892 Στις 09 Ιουλίου 2020 ημέρα Πέμπτη και ώρα 21:00 θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση (Τ.Γ.Σ.) των Μελών του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (Π.Σ.Α.Π.) και του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Ποδοσφαιριστών Τ.Α.Π. μελών Π.Σ.Α.Π. Η ανωτέρω Τ.Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης, με την τήρηση όλων των καταστατικώς προβλεπόμενων προϋποθέσεων, με την αναγκαία προσαρμογή των προϋποθέσεων αυτών...

The post Στις 9 Ιουλίου η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση appeared first on Π.Σ.Α.Π. | ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ.

]]>
Στις 09 Ιουλίου 2020 ημέρα Πέμπτη και ώρα 21:00 θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση (Τ.Γ.Σ.) των Μελών του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (Π.Σ.Α.Π.) και του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Ποδοσφαιριστών Τ.Α.Π. μελών Π.Σ.Α.Π.

Η ανωτέρω Τ.Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης, με την τήρηση όλων των καταστατικώς προβλεπόμενων προϋποθέσεων, με την αναγκαία προσαρμογή των προϋποθέσεων αυτών στα νέα έκτακτα δεδομένα, με την εξασφάλιση της υλοποίησης όλων των απαιτούμενων εργασιών της σε όλα τα προβλεπόμενα στάδια και με τη χρήση των κατάλληλων τεχνολογικών διαδικασιών και μέσων , οι οποίες, μαζί με τις αναγκαίες οδηγίες, θα γνωστοποιηθούν έγκαιρα και το αργότερο την Παρασκευή στις 26.06.2020 με σχετική ανακοίνωση του Συνδέσμου που θα αναρτηθεί στην ηλεκτρονική σελίδα του.

Δικαίωμα συμμετοχής στις εργασίες και αποφάσεις της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, έχουν όσα μέλη έχουν καταβάλει την ετήσια συνδρομή τους, μέχρι και την ημέρα έναρξης της Γ.Σ.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στη γραμματεία του Συνδέσμου και στα τηλέφωνα 210 8210693 ή 210 8239179 ή στο email: info@psap.gr

The post Στις 9 Ιουλίου η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση appeared first on Π.Σ.Α.Π. | ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ.

]]>
https://www.psap.gr/nea/stis-9-iouliou-i-etisia-taktiki-geniki-synelefsi/feed 0
Ημερομηνία λήξης υποβολής φορολογικών δηλώσεων https://www.psap.gr/nea/imerominia-liksis-ypovolis-forologikon-diloseon https://www.psap.gr/nea/imerominia-liksis-ypovolis-forologikon-diloseon#respond Wed, 10 Jun 2020 11:34:37 +0000 https://www.psap.gr/?p=13884 Στις 30/06/2020 εκπνέει η ημερομηνία λήξης υποβολής φορολογικών δηλώσεων. Τα μέλη μας πρέπει να προσέξουν τα κάτωθι: *Τη βεβαίωση αποδοχών που έχει αναρτηθεί από τις ΠΑΕ. *Εάν οι καταβολές που έχουν γίνει στο 2019 είναι ίσες με τις καθαρές που αναγράφονται στις βεβαιώσεις αποδοχών. *Σε περίπτωση που διαφέρουν πρέπει να επικοινωνήσουν με το λογιστήριο των...

The post Ημερομηνία λήξης υποβολής φορολογικών δηλώσεων appeared first on Π.Σ.Α.Π. | ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ.

]]>
Στις 30/06/2020 εκπνέει η ημερομηνία λήξης υποβολής φορολογικών δηλώσεων.

Τα μέλη μας πρέπει να προσέξουν τα κάτωθι:

*Τη βεβαίωση αποδοχών που έχει αναρτηθεί από τις ΠΑΕ.

*Εάν οι καταβολές που έχουν γίνει στο 2019 είναι ίσες με τις καθαρές που αναγράφονται στις βεβαιώσεις αποδοχών.

*Σε περίπτωση που διαφέρουν πρέπει να επικοινωνήσουν με το λογιστήριο των ΠΑΕ για διευκρινήσεις ή διόρθωσή τους.

 

Deadline for the submission of tax declarations

The 30th of June 2020 is the final deadline for the submission of the tax declarations.

Our members have to pay attention to the following :

* The remuneration figures that have been uploaded by the clubs

* If the payments that have been made on 2019 are equal to the net payments that are listed on the remuneration figures.

* In case that these numbers differs from each other you have to contact your club’s accountants for clarifications or corrections.

The post Ημερομηνία λήξης υποβολής φορολογικών δηλώσεων appeared first on Π.Σ.Α.Π. | ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ.

]]>
https://www.psap.gr/nea/imerominia-liksis-ypovolis-forologikon-diloseon/feed 0
Παράδοση ιατρικού εξοπλισμού στο Γενικό Νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου» https://www.psap.gr/draseis/paradosi-iatrikou-eksoplismou-sto-geniko-nosokomeio-georgios-papanikolaou https://www.psap.gr/draseis/paradosi-iatrikou-eksoplismou-sto-geniko-nosokomeio-georgios-papanikolaou#respond Wed, 03 Jun 2020 13:54:36 +0000 https://www.psap.gr/?p=13875 Από το Γενικό Νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης άρχισε σήμερα (3/6) ένα… όμορφο ταξίδι. Ο ΠΣΑΠ ξεκίνησε τη διανομή του ιατρικού εξοπλισμού και υλικού που αγοράστηκε μέσω των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν στον τηλεμαραθώνιο αλληλεγγύης της 3ης Απριλίου, ώστε να ενισχύσει τη «μάχη» των ιατρών και νοσηλευτών της χώρας μας κατά του κορονοϊού, αλλά και να...

The post Παράδοση ιατρικού εξοπλισμού στο Γενικό Νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου» appeared first on Π.Σ.Α.Π. | ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ.

]]>
Από το Γενικό Νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης άρχισε σήμερα (3/6) ένα… όμορφο ταξίδι.

Ο ΠΣΑΠ ξεκίνησε τη διανομή του ιατρικού εξοπλισμού και υλικού που αγοράστηκε μέσω των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν στον τηλεμαραθώνιο αλληλεγγύης της 3ης Απριλίου, ώστε να ενισχύσει τη «μάχη» των ιατρών και νοσηλευτών της χώρας μας κατά του κορονοϊού, αλλά και να βοηθήσει τους… ήρωες με τα λευκά στο έργο που επιτελούν.

Οι συνάδελφοί μας Αντελίνο Βιεϊρίνια, Δημήτρης Πέλκας, Νικολά Ντιγκινί, Αλέξανδρος Καλογέρης, Φιόρι Ντουρμισάι, Δημήτρης Αμαραντίδης, Βαγγέλης Μόρας και Εντουάρντο Μπρίτο, συνοδευόμενοι από τον Γιώργο Μπαντή, πρόεδρο του Συνδέσμου μας, προσέφεραν στο νοσοκομείο έναν φορητό ψηφιακό ανιχνευτή ακτινογραφίας για το Ακτινοδιαγνωστικό του Τμήμα και ευχαρίστησαν το προσωπικό του για την προσπάθεια που καταβάλλει καθημερινά και με αυταπάρνηση.

Το υλικό που συγκεντρώθηκε συνολικά θα διανεμηθεί σε έντεκα (11) νοσηλευτικά ιδρύματα, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης.

The post Παράδοση ιατρικού εξοπλισμού στο Γενικό Νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου» appeared first on Π.Σ.Α.Π. | ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ.

]]>
https://www.psap.gr/draseis/paradosi-iatrikou-eksoplismou-sto-geniko-nosokomeio-georgios-papanikolaou/feed 0
Ξεκινά αύριο (3/6) η διάθεση ιατρικού εξοπλισμού σε νοσοκομεία της χώρας https://www.psap.gr/draseis/ksekina-avrio-3-6-i-diathesi-tou-iatrikou-eksoplismou-sta-nosokomeia-tis-choras https://www.psap.gr/draseis/ksekina-avrio-3-6-i-diathesi-tou-iatrikou-eksoplismou-sta-nosokomeia-tis-choras#respond Tue, 02 Jun 2020 17:30:50 +0000 https://www.psap.gr/?p=13854 Ο ΠΣΑΠ, πιστός στις αρχές του και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι από αύριο 3 Ιουνίου θα ξεκινήσει η διάθεση του ιατρικού εξοπλισμού που αγοράστηκε με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν στον τηλεμαραθώνιο αλληλεγγύης που διοργάνωσε στις 3 Απριλίου, μέσω της ιστοσελίδας Gazzetta.gr. Το υλικό θα μοιραστεί σε...

The post Ξεκινά αύριο (3/6) η διάθεση ιατρικού εξοπλισμού σε νοσοκομεία της χώρας appeared first on Π.Σ.Α.Π. | ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ.

]]>
Ο ΠΣΑΠ, πιστός στις αρχές του και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι από αύριο 3 Ιουνίου θα ξεκινήσει η διάθεση του ιατρικού εξοπλισμού που αγοράστηκε με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν στον τηλεμαραθώνιο αλληλεγγύης που διοργάνωσε στις 3 Απριλίου, μέσω της ιστοσελίδας Gazzetta.gr.

Το υλικό θα μοιραστεί σε έντεκα (11) νοσοκομεία των Αθηνών, της Θεσσαλονίκης και του Ηρακλείου Κρήτης και αφετηρία της όμορφης διαδρομής θα αποτελέσει αύριο (13:00) το Γενικό Νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης.

Εκεί, μέλη του Συνδέσμου μας θα παραδώσουν σε γιατρούς και νοσηλευτές ένα μέρος του υλικού, στην προσπάθειά μας να ενισχύσουμε τη «μάχη» που δίνουν εναντίον του κορονοϊού και να σταθούμε αρωγοί στο έργο που επιτελούν.

Οι ήρωες με τα άσπρα μας συγκλόνισαν με την αυταπάρνηση που επέδειξαν σε μία πρωτόγνωρη για την ανθρωπότητα συγκυρία και οφείλουμε να σταθούμε πλάι τους, ώστε να διασφαλίσουμε ένα πιο φωτεινό και αισιόδοξο μέλλον.

The post Ξεκινά αύριο (3/6) η διάθεση ιατρικού εξοπλισμού σε νοσοκομεία της χώρας appeared first on Π.Σ.Α.Π. | ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ.

]]>
https://www.psap.gr/draseis/ksekina-avrio-3-6-i-diathesi-tou-iatrikou-eksoplismou-sta-nosokomeia-tis-choras/feed 0
Υπονομεύουν την απονομή αθλητικής δικαιοσύνης! https://www.psap.gr/nea/yponomevetai-i-aponomi-athlitikis-dikaiosynis https://www.psap.gr/nea/yponomevetai-i-aponomi-athlitikis-dikaiosynis#respond Tue, 26 May 2020 09:44:56 +0000 https://www.psap.gr/?p=13842 Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, σε συμπαιγνία με τον πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών κ. Ανδρόνικο, υπονομεύουν πλέον απροκάλυπτα την απονομή της αθλητικής δικαιοσύνης. Η μεν πρώτη με την από 09.04.2020 κατακριτέα και ήδη καταγγελθείσα από τον Σύνδεσμό μας απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της, συνεχίζει να παραβιάζει κατάφωρα το δικαίωμα των μελών μας για...

The post Υπονομεύουν την απονομή αθλητικής δικαιοσύνης! appeared first on Π.Σ.Α.Π. | ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ.

]]>
Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, σε συμπαιγνία με τον πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών κ. Ανδρόνικο, υπονομεύουν πλέον απροκάλυπτα την απονομή της αθλητικής δικαιοσύνης.

Η μεν πρώτη με την από 09.04.2020 κατακριτέα και ήδη καταγγελθείσα από τον Σύνδεσμό μας απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της, συνεχίζει να παραβιάζει κατάφωρα το δικαίωμα των μελών μας για παροχή έννομης προστασίας και να καταστρατηγεί τη διαδικασία διεκδίκησης των οφειλομένων αποδοχών τους από τις εργοδότριες ΠΑΕ.

Ο δε πρόεδρος της ΠΕΕΟΔ απέχει πεισματικά από την εκτέλεση των καθηκόντων του, παρά τις έντονες πιέσεις και εκκλήσεις των αντιπροσώπων μας, αρνούμενος να προσδιορίσει δικάσιμο για τις ήδη δεκάδες εκκρεμείς προσφυγές ενώπιον της ως άνω Επιτροπής. Αρνείται δε, δίχως καμία νόμιμη δικαιολογία, να επιτελέσει το έργο που του έχει ανατεθεί, είτε με τηλεσυζήτηση, είτε με φυσική συγκρότηση των μελών της ΠΕΕΟΔ, δεδομένου ότι η Ομοσπονδία έχει ήδη από την 18.05.2020 επανέλθει σε πλήρη λειτουργία, ομοίως δε έχουν ήδη συνεδριάσει τα υπόλοιπα δικαιοδοτικά όργανά της.

Ενόψει των ανωτέρω καλούμε τον πρόεδρο της ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ να προσδιορίσει άμεσα και δη μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας δικάσιμο, άλλως να παραιτηθεί. Τέλος, καλούμε την ΕΠΟ να προβεί αρχικώς σε άμεσο διορισμό αναπληρωτή προέδρου και στην περίπτωση παραιτήσεως του νυν προέδρου, σε άμεση αντικατάστασή του.

The post Υπονομεύουν την απονομή αθλητικής δικαιοσύνης! appeared first on Π.Σ.Α.Π. | ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ.

]]>
https://www.psap.gr/nea/yponomevetai-i-aponomi-athlitikis-dikaiosynis/feed 0
Ξεκίνησε η διαδικασία εγγραφής στο «FIFA Fund for Football Players» https://www.psap.gr/nea/xekinise-i-diadikasia-engrafis-sto-fifa-fund-for-football-players https://www.psap.gr/nea/xekinise-i-diadikasia-engrafis-sto-fifa-fund-for-football-players#respond Thu, 14 May 2020 15:53:42 +0000 https://www.psap.gr/?p=13824 Η FIFPro ενημέρωσε τα μέλη της πως ξεκίνησε η διαδικασία εγγραφής στο «FIFA Fund for Football Players» (FIFA FFP) που δημιούργησε από κοινού με τη FIFA. Μέσω αυτού θα διατεθεί, αρχικά, το ποσό των 5 (πέντε) εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ, σε ποδοσφαιριστές που απώλεσαν το εισόδημά τους λόγω χρεωκοπίας των ομάδων που αγωνίζονταν την περίοδο 2015-2020....

The post Ξεκίνησε η διαδικασία εγγραφής στο «FIFA Fund for Football Players» appeared first on Π.Σ.Α.Π. | ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ.

]]>
Η FIFPro ενημέρωσε τα μέλη της πως ξεκίνησε η διαδικασία εγγραφής στο «FIFA Fund for Football Players» (FIFA FFP) που δημιούργησε από κοινού με τη FIFA.

Μέσω αυτού θα διατεθεί, αρχικά, το ποσό των 5 (πέντε) εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ, σε ποδοσφαιριστές που απώλεσαν το εισόδημά τους λόγω χρεωκοπίας των ομάδων που αγωνίζονταν την περίοδο 2015-2020.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στον ΠΣΑΠ, στα τηλέφωνα 210 8210693 & 210 8239179 ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@psap.gr.

The post Ξεκίνησε η διαδικασία εγγραφής στο «FIFA Fund for Football Players» appeared first on Π.Σ.Α.Π. | ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ.

]]>
https://www.psap.gr/nea/xekinise-i-diadikasia-engrafis-sto-fifa-fund-for-football-players/feed 0